Βαθμολογία

Βραδιά από άρωμα βραβεύσεων στον Σ.Σ. Ραψάνης (εικόνες)

Σύσσωμη η ομάδα του Σ.Σ. Ραψάνης διοργάνωσε μία όμορφη βραδιά στο κέντρο «Διόνυσος» της γραφικής Ραψάνης, όπου περιελάμβανε βραβεύσεις, εκτός του Ηλία Κυριακίδη που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς και τα Λαρισινά site όπου καθημερινά ενημερώνουν για τα αθλητικά δρώμενα στο νομό μας.

Δεν έλειψαν από την εκδήλωση παράγοντες, διοίκηση, ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων καθώς και χορηγοί, δωροθέτες που στηρίζουν την ομάδα καθώς και κάποιοι παράγοντες από όμορες περιοχές.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, ξεκίνησε με ένα πολύ ωραίο γεύμα, στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των Λαρισινών site και φυσικά του Ηλία Κυριακίδη και στη συνέχεια είχε πλούσια λαχειοφόρο με όμορφα δώρα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που διοργάνωσαν την όμορφη βραδιά, γιατί μέσα από όλη αυτή την εκδήλωση πραγματικά προάγεται το ήθος που σπανίζει στις μέρες μας.

Πολλά μπράβο στον κ. Γκαραγκούνη Δημήτριο που ήταν ο βασικός διοργανωτής και σκέφτηκε πάνω απ΄ όλα όπως μας είπε να βραβεύει τους ανθρώπους για το ήθος τους. Όσον αφορά για τα site είπε ότι αν δεν υπήρχαν θα ήταν πιο φτωχό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πολλά μπράβο!!!

Ο καλός συνάδελφος Σάκης Γκουρνέλης από το larisagoal.gr βραβεύτηκε από την ομάδα του Σ.Σ. Ραψάνης