Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Μυραϊκό Μύρων

Ο Μυραϊκός Μύρων πήρε μια σημαντική νίκη στην έδρα του επί της Κοιλάδας με σκορ 2-1 για τον 1ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ όπου και μετέχει. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 29 βαθμούς και είναι στην 5η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 15 και στην 8η θέση.

Στο 1ο ημίχρονο δύο καλά σουτ του Ιορδανίδη και του Κατσανούλη στο 19' και 28' αντίστοιχα. Κλασσική ευκαιρία τετ α τετ του Ανδρεόπουλου στο 32'. Γκολ στο 34' μετά από πάσα του Ιορδανίδη ο Νασιακόπουλος από αριστερά αφού πέρασε έναν αντίπαλο έσπασε την μπάλα στο πέναλτι κι ο Κατσανούλης με πλασέ το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο στο 48' μετά από βολέ του Πουλαράκη ο Ιορδανίδης με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 2-0.  Άλλη μια καλή ευκαιρία στο 80' με Ιορδανίδη. Η Κοιλάδα κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Μυραϊκός: Πουλαράκης, Βλάνδος, Κωσταρέλος, Μαμάκος, Μπλιάτσιος, Μπαντούλης, Πανδρεμένος (15' λ.τ. Κίτσας), Ανδρεόπουλος (62' Θεοδώρου), Νασιακόπουλος, Κατσανούλης (65' Χριστοδούλου), Ιορδανίδης.