Βαθμολογία

Ισόπαλοι Νέο Περιβόλι και Αρμένιο

Ισόπαλη και με σκορ 1-0 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Νέου Περιβολίου και την Δόξα Αρμενίου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, όταν ο Παπαδημητρίου Α., έδωσε την μπάλα στον Καπανά και αυτός έκανε το 0-1.

Στο 10ο λεπτό, ο Παπαδημητρίου Α., βγήκε τετ α τετ, αλλά ανακόπηκε από αντίπαλο αμυντικό, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να σιγουρέψει το παιχνίδι. Στο 40ο λεπτό, ο Κουσιάς ανέτρεψε τον Μπατζιανούλη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Σε αυτήν την φάση μάλιστα, αποβλήθηκε και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Νέου Περιβολίου, για εξύβριση. Την εκτέλεση του πέναλτι, ανέλαβε ο Δημακόπουλος, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-1.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, το Αρμένιο είχε δύο καλές στιγμές. Μία στο 75ο λεπτό, όταν ο Χότζα βγήκε τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας του Νέου Περιβολίου απέκρουσε και μία στο 78’ όταν ο Ρακιντζόγλου από το ύψος της μικρής περιοχής, σούταρε άουτ.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Μαξακούλης, Μπαλατσάρας, Μάλτζαρης, Χασιώτης, Σκλαβενίτης, Μπατζιανούλης(65’ Λιντέρης), Χρόνης(90’ Μπαταβάνος), Δημακόπουλος, Διάλας(60’ Αργύρης), Κατσίκης, Τζέκας.

Δόξα Αρμενίου: Καρακυρίτσης, Ρουμπιές, Καπανάς, Κουσιάς, Δάλλας, Ρενάτο, Παπαδημητρίου Τ.(46’ Χότζα), Γκέκας(80’ Ρακιντζόγλου), Αναστασίου, Παπαδημητρίου Α.(70’ Γκόντας), Μπαλούλης.