Βαθμολογία

Από ένα γκολ Αμπελόκηποι και Μυραϊκός

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση των Αμπελοκήπων με τον Μυραϊκό Μύρων για τον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, έκαναν το 0-1 στο 2'. Συγκεκριμένα, ο Ποντίκας κέρδισε ένα πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Τριτάρης, που ήταν εύστοχος και έκανε άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λάριας. Μάλιστα, οι Αμπελόκηποι είχαν και δοκάρι στο 20’ με τον Τσιάμπα.

Στην συνέχεια η ομάδα των Μύρων ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 25' μετά από άψογη πάσα του Ασημακόπουλου ο Ιορδανίδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 40' ο Μυραϊκός είχε μια κλασική ευκαιρία με τον Παναγούλη να περνάει δύο αμυντικούς αλλά στο τετ α τετ να νικιέται από τον τερματοφύλακα.

Το παιχνίδι σαν γενική εικόνα, ήταν ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου με τις δύο ομάδες να αποδίδουν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και το ότι δεν αναδείχθηκε νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Μυραϊκός Μύρων: Πουλαράκης, Βλάνδος, Κωσταρέλος, Μαμάκος(45' λ.τ. Χασιώτης), Μπλιάτσιος, Ασημακόπουλος, Πανδρεμένος, Νασιακόπουλος(55' Κατσανούλης Χρ), Παπαγιαννόπουλος, Παναγούλης(80' Ζαρκαδούλας), Ιορδανίδης.

Αμπελόκηποι: Μπονόμι, Γερμάνης, Τσιόγκας, Ταυλαρίδης, Καουνάς(40’ Βαλώζος), Ποντίκας, Τριτάρης, Τσιάμπας(80’ Χαϊδούσης), Μπλάνας, Κοντά, Ντε Λα Ρόσα.