Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία στις λάσπες

Ισόπαλη και με σκορ 0-0 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πελασγιώτιδα και Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, το πρωί της Κυριακής, στον «βούρκο» του γηπέδου «Γ. Μητσιμπόνας». Κι όταν λέμε βούρκος, το εννοούμε, καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοήθησε καθόλου τις ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι είχαν έναν επιθετικό μονόλογο και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο 33’ ο Τοπαλίδης έκανε ένα σουτ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γιαννάκης. Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα της Λάρισας έχασε ευκαιρία με τον Τσέλα, με τον Γιαννάκη να δηλώνει και πάλι παρών, ενώ το ίδιο συνέβη και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, μετά από σουτ του Τατσέλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Παραλίγο μάλιστα, η Πελασγιώτιδα να πετύχει αυτογκόλ στην αρχή του δευτέρου μέρους, όταν ο Τέλιος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 62’ ο Κατσιάβας, είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει για την «Πέλα», όταν βρέθηκε τετ α τετ, αλλά ο Γιαννάκης απέκρουσε και πάλι, ενώ στο 68’ είχε και το Μεγάλο Ελευθεροχώρι ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Λυμπίκης Ηλίας έδωσε στον Παππά αλλά αυτός από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.

Πελασγιώτιδα: Κιός, Τατσέλος, Τέλιος, Σαλαβέρης, Κατσιάβας, Τσέλα, Δαμασιώτης, Γελαλής, Τεκέδης(57’ Λαζαρίδης), Τσαβαλιάς(80’ Θύμιος), Τοπαλίδης.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου: Γιαννάκης, Γεωργάκης, Βαλιάκος Μ., Λυμπίκης Α., Βαλιάκος Ν., Μήσιος, Παππάς, Παπακωνσταντίνου, Βαλιάκος Θ.(37’ Χατζής λ.τ., 82’ Βαλιάκος Α. λ.τ.), Λυμπίκης Η., Τάμπλης.