Βαθμολογία

Με τεσσάρα παρέμεινε στο παιχνίδι η Λάρισα 2012

Νίκη με σκορ 4-0 πήρε η Λάρισα 2012 απέναντι στην Αναγέννηση Πουρναρίου, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση με 41 βαθμούς, παραμένοντας φυσικά στο παιχνίδι της ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ομάδα της Λάρισας, ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ από πολύ νωρίς, καθώς με την συμπλήρωση ενός τετάρτου κατάφερε ήδη να προηγείται με σκορ 2-0. Συγκεκριμένα, ο Σκέντζας συνεργάστηκε ωραία με τον Κίτσιο, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ για την Λάρισα 2012 μόλις στο 3ο λεπτό.

Στο 14’ αυτήν την φορά ο Δημόπουλος ήταν αυτός που συνεργάστηκε ωραία με τον Κίτσιο, που και πάλι σκόραρε αποδεικνύοντας την καλή σχέση που έχει με τα δίχτυα και έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι φάνηκε να έχει κριθεί για την γηπεδούχο, που όμως κατάφερε να πετύχει κι άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα, στο 62ο λεπτό, ο Μάντζας έδωσε στον Σκέντζα και αυτός έκανε το 3-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κίτσιος, που έκανε το τελικό 4-0 στο 75’ σημειώνοντας παράλληλα και χατ τρικ.

Λάρισα 2012: Κούρτης, Γεωργίου(46’ Μάντζας λ.τ.), Τσιτσόπουλος, Φλώρος Παντ., Φλώρος Παν., Γκουτσιούδης, Κίτσιος, Δόνος, Φλώρος Αντ.(73’ Σκέντζας Παν.), Σκέντζας Β., Δημόπουλος(65’ Σερέτης).