Βαθμολογία

Ο Βρυότοπος πήρε το ντέρμπι!

Ο Βρυότοπος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι κορυφής με την Ελασσόνα 2013, όπου και κατάφερε να κερδίσει με 1-0 και να είναι μόνος στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ.

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο παρόλα αυτά οι παίκτες τα έδωσαν όλα και σίγουρα ικανοποίησαν τον κόσμο. Πολλά και έντονα τα παράπονα από τους φιλοξενούμενους για την διαιτησία του αγώνα, μάλιστα όπως μας τόνισαν θα κάνουν καταγγελία γιατί πιστεύουν πως αδικήθηκαν.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με πολλές προσωπικές μονομαχίες και δίχως γκολ.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στην επανάληψη και ο Βρυότοπος παρουσιάστηκε καλύτερος και κατάφερε στο 60’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ραποτίκα από πλάγια, η μπάλα έφτασε στον Δεληχρήστο ο οποίος περνώντας τους αμυντικούς, με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Η ομάδα του Βρυοτόπου φύλαξε τα νώτα της και έτσι δεν υπήρξαν άλλες ιδιαίτερες φάσεις με εξαίρεση αυτή στο 80’ για τους φιλοξενούμενους που ύστερα από κόρνερ, ο Γκαραβέλης πέρασε τους αμυντικούς και με ωραίο σουτ εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα.

Βρυότοπος: Τσιτλαχίδης, Νταλακούρας, Ραποτίκας, Κανάκης, Γκαμέτσας, Καλαμπούκας, Δεληχρήστος (85’ Μπιζιώτας), Ψύρρας, Μπατζογιάννης (75’ Κουφοδήμος), Πολυτόπουλος, Κουτσούκης (46’ Χατζηλιόντας).

Ελασσόνα 2013: Γελαδάρης, Μίχης (75’ Γιώτσας), Αργυρίου, Ναλπαντίδης, Γκαραβέλης, Μπούτλας (55’ Γεωργούλας), Τσαπακίδης (42’ Παλιαδάμος), Γκαλίτσιος, Φακής, Τριανταφύλλου, Μπαντής.

Διαιτητική τριπλέτα: Δρυστέλλας, Πιτσαρή, Τσακνάκη Δ.