Βαθμολογία

Την γκρέμισε από την κορυφή ο Διογένης

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Διογένης, απέναντι στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο στον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, Ελασσόνα 2013 την οποία κέρδισε στο γήπεδο της Νεάπολης και πλέον οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο Βρυότοπο.

Η ομάδα της Λάρισας, είχε την πρωτοκαθεδρία κινήσεων στο παιχνίδι και κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο της, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, σε ένα παιχνίδι που λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Τελικά, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ που τους χάρισε τους τρεις βαθμούς, στο 80ο λεπτό, όταν ο Γιαννάκης με σουτ κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα της Ελασσόνας 2013 και να διαμορφώσει το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης. Πλέον, οι δύο ομάδες, θα παλέψουν μαζί με τον Βρυότοπο για την πρωτιά στον Όμιλο, με την συνέχεια να αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

Διογένης: Δελιόπουλος, Βολιωτόπουλος, Μάγκος, Μουσιός, Νανούλης, Θάνος(46’ Θωμόπουλος), Τσαπατόρης(30’ Παπαχρήστος), Μιχαήλ, Ντελόπουλος(90’ Βουλγαράκης), Μιχαήλ, Γιαννάκης.