Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι των Αμπελοκήπων

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Αμπελόκηποι και Ελευθεραί, στο ντέρμπι κορυφής του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, με την ομάδα της Λάρισας να παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Αμπελοκήπων δεν ήταν σε καλή κατάσταση, λόγω του καιρού και αυτό δεν βοήθησε αρκετά τις δύο ομάδες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ομάδα από τα Ταμπάκικα, καθώς κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Συγκεκριμένα, το Ελευθεραί κέρδισε πέναλτι για χέρι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σαράντης, που ήταν εύστοχος και κατάφερε να κάνει το 0-1.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έκαναν κάποιες προσπάθειες για να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι που κατάφεραν στο 30ο λεπτό, όταν ο Τσιάμπας κατάφερε να στείλει την μπάλα στην αντίπαλη εστία και να διαμορφώσει το 1-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Αμπελόκηποι: Μαλισιόβας, Δόνος, Ταυλαρίδης, Μπίμπας, Τσόγκας, Μπλάνας, Ντε Λα Ρόσα, Γερμάνης(75’ Ποντίκας), Τριτάρης(60’ Βαλώζος), Τσιάμπας, Τσάκε.

Ελευθεραί: Αγγέλης, Τσιαδήμος, Κατσιαβριάς, Μπαρμπούτης, Μέκρας, Ευαγγέλου, Σαράντης, Κοτρώτσιος, Λαγγούρας, Γκουντρουμπής, Ευστρατίου.