Βαθμολογία

Πέρασε κι από την Ανθούπολη η Ακαδημία

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε η Ακαδημία Τυρνάβου μέσα στο γήπεδο της Ανθούπολης και συνέχισε έτσι να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, καθώς πλέον έφτασε τους 47 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο παιχνίδι, όταν ο Σπυρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1.

Στο 40’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να  απαντήσουν με τον Ντάλλα που έκανε το 1-1. Την εξέλιξη όμως αυτήν δεν την χάρηκε πολύ η ομάδα της Λάρισας, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Γιάννης Μπάκος πέτυχε και δεύτερο γκολ για την ομάδα του κι αυτός με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμορφώνοντας το 1-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού και χάρισε στην ομάδα του Τυρνάβου το τρίποντο της νίκης.

Ανθούπολη: Χάμος, Χατζηρούφας, Παυλίδης, Μπλούφας, Νίκου, Μίχος(65’ Παπαγιαννούλης), Σκορδίλης(80’ Χαλιμούρδας), Τσιβάκας(70’ Γκουντουμάνης), Ντάλλας, Σαπουνάς, Τσιάτας.

Ακαδημία Τυρνάβου: Κόκκας, Αυλογιάρης, Χαρισούλης, Σπυρόπουλος, Παπαχατζής Β., Παπαχατζής Γ., Στάμου, Μούργκας(85’ Καραδήμος), Λόζος, Μπάκος Γ., Μπάκος Κ.