Βαθμολογία

Κορασίδες για… φίλημα

Τυχεροί όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο  Ελασσόνας στον αγώνα κορασίδων μεταξύ των ομάδων του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και του Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ στα πλαίσια του πρωταθλήματος κορασίδων του 5ου ομίλου της κεντρικής Ελλάδας. Και οι δύο ομάδες παρουσίασαν υπέροχο βόλεϊ,ποιοτικό, με φάσεις που κρατούσαν την αγωνία κατακόρυφη.

Η ομάδα της Ελασσόνας μάλιστα δύο φορές γύρισε το σκορ με μεγάλη διαφορά!! Η πρώτη φορά στο 3ο σετ όπου η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου αν και έχανε με 8 πόντους διαφορά  - 18-10 , εντούτοις με πρωταγωνίστρια τη παγκορασίδα Παναγιώτου,  η όποια από τη θέση του σερβίς πήρε 8 άσους και οδήγησε την ομάδα της στη κατάκτηση του 3ου σετ με 25-20!

Ενώ η δεύτερη και πιο καθοριστική ήρθε στο τάι - μπρέικ που ενώ έχανε 14-8!! παρόλα αυτά κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πανηγυρίσουν μια μεγαλειώδη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο!!

Οι  κορασίδες, όπου οι περισσότερες αθλήτριες, είναι κατά δύο και τρία χρόνια μικρότερες στην κατηγορία, απέδειξαν πως έχουν πολύ μέλλον στη συγκεκριμένη κατηγορία και αν συνεχίσουν έτσι με τον ίδιο ζήλο σίγουρα θα δούμε ΄΄πολλά΄΄ από τα συγκεκριμένα παιδιά..

Επίσης οι ίδιες αθλήτριες είναι πρώτες και αήττητες και στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων ,όπου παίρνουν μέρος, με 5νίκες σε 5 αγώνες και χωρίς να έχουν χάσει ούτε σετ!

Τα σετ: 25-17, 22-25, 25-20, 17-25,16-14.

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ρ, Γκαραβέλη, Μπελαή, Παναγιώτου, Πίγκα, Παπαιωάννου, Παπαδοπούλου Ζ, Κόμη, Λέκκα, Λανάρη.