Βαθμολογία

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Μυραϊκός

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Μυραϊκός στην οικογενειακή ταβέρνα «Γεωργόπουλος» στην Νίκαια. Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στην οποία εκτός των ποδοσφαιριστών, παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες του χώρου και όχι μόνο.

Το Δ.Σ. του Μυραϊκού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Ρίζο Κομήτσα, την Αντιδήμαρχο κα Ζωή Ανυφαντή, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Πασχούδη, τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Μάνδαλο και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Φάνη Νανούλη, όχι μόνο για την παρουσία τους στην εκδήλωση αλλά κυρίως για την συνεχή στήριξη που παρέχουν στην ομάδα σε όλους τους τομείς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΛ κ. Βασίλης Μητροδήμος καθώς και ο αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Αθανάσιος Μαμάκος ο οποίος είναι και ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του μεγάλου και μόνιμου χορηγού της ομάδας κ Σπύρου Ακριβούλη ο οποίος σε συνεργασία με τον κ Μανώλη Ζέικο παρέχουν τεράστια οικονομική ενίσχυση.

Τέλος, παρόντες κατόπιν ειδικής προσκλήσεως ήταν εκπρόσωποι των αδελφών σωματείων «Νίκαια 2012 και «Α.Ο. Νέων Καρυών». Ο Μυραϊκός Μύρων εύχεται καλή χρονιά σε όλους τους παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και φιλάθλους χωρίς επεισόδια και τραυματισμούς καθώς επίσης και καλή χρονιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς του ημερολογίου της ομάδας.