Βαθμολογία

Ανατροπή και ανεβαίνει ο Ίκαρος

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο Ίκαρος Νεάπολης, μέσα στο γήπεδο του Κουτσοχείρου απέναντι στον Άγιο Θωμά και με το τρίποντο αυτό, ανέβηκε κι άλλο στην βαθμολογία καθώς αυτήν την στιγμή βρίσκεται τρίτος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, όταν στο 70’ ο Καλούσης, μετά από μπαλιά του έμπειρου Εμμανουήλ έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Ικάρου, δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν με σκοπό την ισοφάριση.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 85’ με σουτ του Καλόγηρου, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1 και βάζοντας φωτιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο Ίκαρος έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με κεφαλιά του Χάρη Μητσιάκου, που έκανε το 1-2 και παράλληλα την ανατροπή στο σκορ, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Σαλοκανάς, Δοξαριώτης, Αβραμούλης, Τσιάρας, Θανασάρας, Καλούσης, Συρούκης, Τζήμουλας(65’ Αντωνόπουλος), Καραγεωργίου(90’ Λιούτας), Αποστόλου, Εμμανουήλ.

Ίκαρος Νεάπολης(Αντώνης Μπουχλαριώτης-Αλέκος Σακελλαρίου): Πάτρας, Βαγενάς, Συμεωνίδης, Κοσμάς, Καραγιάννης, Αβραμούλης, Καλόγηρος, Μπουχλαριώτης, Μητσιάκος Χ., Μητσιάκος Τ., Ζαφειράκης(85’ Κότσιρας).