Βαθμολογία

Έναν βαθμό από την κορυφή ο Βρυότοπος

Στον έναν βαθμό μείωσε την διαφορά της από την κορυφή, η ομάδα του Βρυοτόπου, που κατάφερε να κερδίσει τον Εθνικό Ολύμπου, με σκορ 0-1 για τον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Αυτό το αποτέλεσμα, ήταν ότι πρέπει για την ομάδα του Χρήστου Πετρίκη, καθώς οι ποδοσφαιριστές του εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Ελασσόνας 2013 απέναντι στον Κεραυνό Δέντρων.

Το χρυσό γκολ για τους φιλοξενούμενους, το πέτυχε ο Ψύρρας με σουτ, στην συμπλήρωση της μισής ώρας αγώνα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Βρυότοπου έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, ενώ αξιόμαχη εμφανίστηκε και η ομάδα του Εθνικού Ολύμπου, που δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Τελικά, παρέμεινε το 0-1 μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα πλέον το ενδιαφέρον να αναζωπυρώνεται στον Όμιλο όσον αφορά την πρωτιά.

Εθνικός Ολύμπου(Κώστας Κουρδής): Κατοτικίδης, Κουρδής, Γκουτζουρέλας, Πεχλιβανίδης Β., Γαλανός Φ., Γαλανός Στ.(65’ Κωνσταντινίδης), Καραγκούνης, Ανδρέου, Κοντός, Τσιανάκας, Κατσιάνας(75’ Πεχλιβανίδης Π.).

Βρυότοπος(Χρήστος Πετρίκης): Τσιτλαχίδης, Μπιζιώτας, Κανάκης, Κουφοδήμος, Χατζηλιόντας(85’ Τοκμάκης), Μπατζογιάννης, Πολιτόπουλος, Νταλακούρας, Ψύρρας, Δεληχρήστος(75’ Ζαφείρης), Κουτσούκης(60’ Γκαμπέτας).