Βαθμολογία

Με συνοπτικές διαδικασίες οι Αμπελόκηποι

Ακόμα μια νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Αμπελόκηποι, αυτήν την φορά μέσα στην έδρα του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων, από όπου και κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο, έχοντας κερδίσει την τοπική ομάδα με σκορ 0-2.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, δεν σημειώθηκε κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από την αποβολή του Τατσιαρή εκ μέρους των γηπεδούχων, που αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Παρ’ όλα αυτά, το 0-0 παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αμπελόκηποι κατάφεραν να παίξουν πιο συγκεντρωμένα και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο αντίπαλος τους έπαιζε με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 70ο λεπτό ο Τσαμπάς έκανε το 0-1 από κοντά, μετά από μπαλιά του Μπίμπα.

Από εκεί και πέρα, δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν ο Μπίμπας διαμόρφωσε το τελικό 0-2 και σφράγισε την νίκη για την ομάδα του.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων(Νίκος Τρίγκας): Γούσιας, Μπόγκας, Παπαμιχαήλ, Παπαδημητρίου, Βασιλόπουλος, Τσιτσικλής(25’ Γάλλος λ.τ.), Τατσιαρής, Κουκούτης, Καραχάλιος, Τσάτσος, Μαμαλούδης(55’ Βουβαλούδης, 75’ Τζιλήρας λ.τ.).

Αμπελόκηποι(Θανάσης Σαλογιάννης-Κώστας Τσιουτσιούμης): Παπαρσένος, Τσόγκας(70’ Βαλώζος), Καουνάς(65’ Τσαμπάς), Πότσης(30’ Γερμάνης), Δόνος, Μπλάνας, Τριτάρης, Τσάκε, Ποντίκας, Μπίμπας, Ντε Λα Ρόσα.