Βαθμολογία

Συνεχίζει να κυνηγάει την πρωτιά το Ελευθεραί

Ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορίας, πήρε το Ελευθεραί, αυτήν την φορά επικρατώντας με σκορ 4-1 του Άρη Διλόφου Φαρσάλων και συνεχίζει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση, απέχοντας πέντε πόντους από την κορυφή.

Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, με την συμπλήρωση του εικοσάλεπτου, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα, ο Ευστρατίου ήταν αυτός που έκανε το 1-1 και έστειλε έτσι τις δύο ομάδες με ισόπαλο σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ευστρατίου χτύπησε και πάλι για την ομάδα του Ελευθεραί και έκανε το 2-1, κάνοντας την ανατροπή και δίνοντας έτσι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, στο 60ο λεπτό. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μπάγκα πέτυχαν μάλιστα και τρίτο γκολ, όταν κέρδισαν πέναλτι στο 80’ με τον Γκουντρουμπή. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Σαράντης, που ήταν εύστοχος και έγραψε το 3-1, κλειδώνοντας έτσι την νίκη για την ομάδα του. Τέλος, το Ελευθεραί κατάφερε να φτάσει και σε τέταρτο τέρμα, λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού, αυτήν την φορά με σκόρερ τον Λαγγούρα.

Ελευθεραί(Γιάννης Μπάγκας): Αγγέλης, Τσιαδήμος, Μπαρμπούτης, Κατσαβριάς, Σαράντης, Ευαγγέλου, Μέκρας, Κολότσιος(85’ Ιατρόπουλος), Λαγγούρας(86’ Παπαδημητρίου), Ευστρατίου, Γκουντρουμπής(85’ Χριστοδούλου).