Βαθμολογία

Ακάθεκτη για την πρωτιά η Ακαδημία Τυρνάβου

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, η Ακαδημία Τυρνάβου, που αυτήν την φορά, κέρδισε με σκορ 4-1 τον Ατρόμητο Δασοχωρίου και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του Ομίλου, έχοντας αυξήσει την διαφορά της στους οκτώ πόντους από τον Αστέρα Τυρνάβου.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν με κέφια στο παιχνίδι και με την συμπλήρωση μισής ώρας, κατάφεραν να ωρουν δίχτυα με τον Σπυρόπουλο, που έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης, κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ για την ομάδα του, στο 40’ εδραιώνοντας έτσι την νίκη, με το 2-0. Μάλιστα, η ομάδα του Τυρνάβου πέτυχε και τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λώζος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 60ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 85’ με τον Κυρίτση. Όμως η Ακαδημία δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και έτσι στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Λώζος σκόραρε και δεύτερη φορά για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το 4-1, που ήταν και τελικό σκορ.

Ακαδημία Τυρνάβου(Νίκος Κεχαγιάς): Κόκκας, Παπαχατζής Β., Παπαχατζής Γ., Σπυρόπουλος, Αυλογιάρης, Χαρισούλης(70’ Μπάκος Κ.), Στάμου(65’ Παπαδόπουλος), Μπάκος Γ.(85’ Καραδήμος), Μούργκας, Κουβεντάρης, Λώζος.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Παναγιώτης Παππάς): Κυριάκης, Αλεξανδρής, Ζαμπούλης, Καπάι, Κωσταρέλος Μ.(70’ Παλιοτζήκας), Παλάντζας Π., Παλάντζας Μ., Κωσταρέλος Σ.(35’ Βάνης), Θανασάρας(65’ Σερλέτης), Κυρίτσης, Μπιρμπίλης.