Βαθμολογία

Νίκη από τα έντεκα βήματα για την Λάρισα ’88

Ένα πέναλτι ήταν αρκετό για να χαρίσει την νίκη στην Λάρισα ’88, που κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0 του Σταυραετού Σταυρού και να πάρει έτσι ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν καλό, κάτι για το οποίο ευθύνεται ο βαρύς αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ανθούπολης, που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι γηπεδούχοι, κέρδισαν ένα πέναλτι στο 25ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Αλεξανδρής ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζάχος, που έκανε το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και για αυτό έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Λάρισα ‘88(Θανάσης Αθανασόπουλος): Γαρυφαλλόπουλος, Καψάλης, Ροκάς, Ναστούλης, Τατσόπουλος(46’ Χριστοδούλου), Σελήνης, Ζάχος, Κόκκινος, Αλεξανδρής(75’ Μπουφίκος), Ντάμαλης(80’ Μπικιώτης), Πούλιος.

Σταυραετός Σταυρού(Ανδρέας Ταστεμερίδης): Κανατούλας, Νεντούδης, Ρουμελιώτης, Σαμιώτης, Ταστεμερίδης, Γαλιούρας, Χάμος, Βόπης, Αναγνωστόπουλος(30’ Κριτσιμάνης λ.τ.), Κανελλός, Νταβέλης.