Βαθμολογία

Σημαντική νίκη για τις Κορασίδες της Ελασσόνας

Τη 5η τους νίκη πραγματοποίησαν οι κορασίδες του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ μέσα στον ΑΜΠΕΛΩΝΑ  για τον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος κορασίδων της ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Οι μικρές αθλήτριες της Ελασσόνας απέδωσαν υπέροχο βόλεϊ κυριάρχησαν πλήρως στα 2 πρώτα σετ όπου και τα κατέκτησαν εύκολα με 25-11, και 25-12! Στο 3ο σετ ο Αμπελώνας ανέβηκε αισθητά πίεσε στο σέρβις και κατέκτησε το σετ με 25-21.

Και στο 4ο σετ οι δύο ομάδες έπαιξαν υπέροχα με τον Αμπελώνα να προηγείται με 19-15 και την Ελασσόνα να καταφέρνει με μία αντεπίθεση διαρκείας και υπέροχο σέρβις να κατακτήσει τους 2 βαθμούς της νίκης! Σίγουρα ήταν μία σημαντική νίκη, επί ενός ισχυρού αντιπάλου, που φέρνει την Ελασσόνα στην 3η θέση της βαθμολογίας, με πολλές ελπίδες πρόκρισης στους 16 της Περιφέρειας.

Στην επόμενη φάση των 16 ομάδων προκρίνονται οι 3 πρώτοι από κάθε όμιλο. Στόχος λοιπόν του τμήματος είναι να κάνουν μία καλή πορεία και να προκριθούν στην επόμενη φάση! Εξάλλου στην κατηγορία αυτή αγωνίζονται κορίτσια που ηλικιακά είναι κατά δύο χρόνια μικρότερες και σίγουρα θα έχουν άλλα δύο χρόνια στην ίδια κατηγορία!!

Τα σετ: 11-25 , 12-25,  25-21, 21-25.

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Γκαραβέλη, Μπελαή, Παπαιωάννου, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Πίγκα, Λανάρη, Κόμη, Λέκκα, Ζουρλανδάνη.