Βαθμολογία

Έκανε το χρέος της η Νέα Πολιτεία

Καταιγιστική για ακόμα μια φορά η Αστραπή Νέας Πολιτείας, έφτασε σε ακόμα μια νίκη, με το ευρύ 4-1, με αντίπαλο αυτήν την φορά την Νέα Νίκη Νίκης. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσακμακίδη, είχαν ένα εύκολο απόγευμα και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Αποστόλου, έκανε την αρχή στον χορό των γκολ, όταν στο 20ο λεπτό έκανε το 1-0 με πλασέ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Αρσένης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, όταν με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όταν στο 50’ ο Σουλτούκης με σουτ έκανε το 3-0 για τους «πορτοκαλί», ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Αρσένης μετά από μπαλιά του Μηνά έκανε το 4-0. Τέλος, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 4-1 στο 73ο λεπτό όταν ο Κωνσταντίνου βρήκε με ωραία μπαλιά τον Μάρκο Βιλανάκη, που με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Βαβίτσας, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Αλεξαδρής, Δήμος, Νίτσας, Κολιοφούτης(68’ Κολλάτος), Σουλτούκης(65’ Μηνάς), Αρσένης, Αποστόλου.

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Κωνστάντος, Δεσλής, Βλαχόπουλος, Παναγιώτου, Χίος, Κουτσουκέρης, Δημητρίου, Βιλανάκης Μ., Βιλανάκης Γ.(65’ Μωράβας Χ.), Πάνου(70’ Κωνσταντίνου), Βιλανάκης Π.