Βαθμολογία

Ανατροπή και πεντάρα ο Δολιχιακός

Ευρεία νίκη πήρε στην έδρα του ο Δολιχιακός, απέναντι στην Αναγέννηση Φαρσάλων, την οποία κέρδισε με σκορ 5-1. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι, έφτασαν σε αυτό το σκορ με ανατροπή καθώς η ομάδα των Φαρσάλων κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, από νωρίς.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο 15ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Χριστοδούλου. Από εκεί και πέρα, το γκολ αυτό φαίνεται ότι αφύπνισε τους παίκτες του Δολιχιακού, που άρχισαν να παίζουν πιο επιθετικά.

Στο 28ο λεπτό ο Στέφανος Σουγλής, ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος παίκτης, που όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-1.

Τελικά, στο 34’ ο Στέφανος Σουγλής, πήρε το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι και με σουτ, έκανε το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι και πάλι στα ίσια. Οι δύο ομάδες, πήγαν με το ισόπαλο σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δολιχιακός πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Κώστα Σουγλή να κάνει το 2-1 στο 47ο λεπτό. Στο 56’ ο Τσάτσος με σουτ έκανε το 3-1, βάζοντας βάση στην νίκη στην νίκη της ομάδας του. Στο 67’ ο Ζιάκος ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε και άλλο πέναλτι στους γηπεδούχους. Την εκτέλεση αυτήν την φορά ανέλαβε ο Πρακατές, που ήταν εύστοχος και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Τέλος, ο Πρακατές σκόραρε και δεύτερη φορά, στο 78ο λεπτό με πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 που χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Ρουμπιές, Σαπάκος(78’ Μαντάρας), Θεοδωράκης, Τριανταφύλλι, Κατσιαμήτας(70’ Σουγλής Ζ.), Καζάκης, Σουγλής Στ., Ζιάκος, Πρακατές, Σουγλής Κ., Τσάτσος(70’ Χαλκίδης).

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Τσιάμπας, Αγγελακόπουλος, Βότσης, Τριανταφύλλου, Ρούμπας, Μουτκανάς(65’ Θεοχάρης Ι.), Θλιβερός(55’ Μπούλαρι), Ανδρεόπουλος(80’ Σακκάς), Ζαγγανάς, Χριστοδούλου.