Βαθμολογία

Το Συκούριο κέρδισε βαθμούς και εντυπώσεις

Ο Κίσσαβος Συκουρίου, με ένα άψογο παιχνίδι πέρασε από την έδρα του Τοξότη Λάρισας με σκορ 1-2. Από την αρχή έδειξαν τις διαθέσεις τους οι φιλοξενούμενοι καθώς έπαιζαν πολύ συγκροτημένα με ωραία κυκλοφορία της μπάλας και απειλούσαν συχνά την αντίπαλη εστία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι παίκτες του Συκουρίου (3 παίκτες ήταν 15-16 ετών) έκαναν μέσα στο γήπεδο την διαφορά. Στον Τοξότη δεν κατάφεραν οι παίκτες να έχουν καλή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να γίνονται και λάθος μεταβιβάσεις και να χάνουν εύκολα την μπάλα.

Ο Τοξότης ανέβασε το ρυθμό του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς εξαιτίας της βροχής. Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα καλό ματς.

Στο 7’ ο Αλεξανδρίδης έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας. Στο 9’ ο Πικούλης από πλάγια δεξιά, έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 10’ από εκτέλεση κόρνερ του Πικούλη, έφτασε η μπάλα στον Κωτζιά, έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα. Στο 36’ σέντρα του Καραποστόλη, πήρε τη μπάλα ο Πικούλης, έκανε το σουτ, αλλά απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας. Στο 45’ ο Αλεξανδρίδης μόνος του πέρασε δύο παίκτες, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Στο 48’ σέντρα του Πικούλη, πήρε τη μπάλα ο Αλεξανδρίδης όπου με ωραίο σουτ έκανε το 0-2. Στο 80’ έγινε σέντρα από πλάγια, δεν έπιασε τη μπάλα ο τερματοφύλακας και με σουτ ο Τόπης με αυτογκόλ έκανε το 1-2.

Στις καθυστερήσεις, από εκτέλεση φάουλ του Γκανάτσιου, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, πήρε τη μπάλα ο Τζούρας, νέο σουτ δοκάρι και λίγο άουτ.

Τοξότης: Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπάρτης, Φαρμάκας (80’ Τζέλα), Κουλουμάκης (40’ Σούμα), Τάκε, Τσάνης, Ρίζος, Μπαλογιάννης, Μαγκούτας (55’ Μαύρο).

Κίσσαβος Συκουρίου: Κακαγιάννης, Τόπης, Βαρσάμης Δ., Γκανάτσιος, Καλλιμάνης, Βαρσάμης Θ., Κορδέλας, Κωτζιάς, Καραποστόλης, Πικούλης (85’ Τζούρας), Αλεξανδρίδης.

Διαιτητική τριπλέρα: Δρυστέλας, Αγγελούλης, Τέγος.