Βαθμολογία

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Λαρισαίος Νίκος Κουσιάς (Video)

Στις φωτογραφία ο Νίκος Κουσιάς υπογράφει τη μεταγραφή του, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του Αστέρα, Νίκου Καπόγιαννη

Ο ταλαντούχος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Νίκος Κουσιάς (γεν. 13/05/1998) της Ακαδημίας «Νίκης Μιχαήλ» του κ. Γεράση Ζήση, εδώ και λίγες μέρες έκανε το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς υπέγραψε στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 16χρονος αρχικά κλήθηκε από τους υπευθύνους της ομάδας του Αστέρα για δοκιμή στις εγκαταστάσεις της Τρίπολης. Αγωνίστηκε ανάμεσα σε παιδιά ηλικίας 1998-1997 του Αστέρα και εντυπωσίασε τους υπεύθυνους, που ζήτησαν την απευθείας ένταξη του στην ομάδα. Να σημειωθεί πως και οι εργομετρικές εξετάσεις του νεαρού άσσου ήταν εκπληκτικές.

Αν και για το νεαρό παίκτη υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ αλλά και από την Ιταλική Λάτσιο, τελικά υπέγραψε στην ομάδα της Αρκαδίας και ήδη μετακόμισε στην Τρίπολη όπου αγωνίζεται στην ομάδα Κ17 του συλλόγου.

Πρόκειται για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας «Νίκη Μιχαήλ» του Ζ.Γεράση που προωθείται σε σύντομο χρονικό διάστημα σε Σύλλογο της Super League, μετά τις καλοκαιρινές μεταγραφές των Δ.Κοντοθανάση (ΠΑΟΚ) και Δ.Καλογιάννη (Ξάνθη).

Η ακαδημία συγχαίρει τον νεαρό αθλητή για την επιτυχία του, ενώ ο ποδοσφαιριστής από τη μεριά του ευχαριστεί τους προπονητές του που επί σειρά ετών εισέβαλλαν τα μέγιστα στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη. (Ζήση Γεράση, Μιχάλη Τζιατζιά, Κώστα Μπόλη, Νίκο Γκαλίτσιο, Γιάννη Δαστερίδη, Αντώνη Φουνταρλή, Βασίλη Νάρη).

">http://