Βαθμολογία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Κεραυνός Δέντρων

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Κεραυνός Δέντρων.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ελασσόνα 2013, παίχτες, προπονητής, διοίκηση και φίλοι του σωματείου παραβρέθηκαν στο καφενείο του χωριού γιορτάζοντας την καθιερωμένη και προγραμματισμένη κοπή πίττας, η οποία άλλωστε συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ Ζήσης Γρηγορίου, ο διοικητικός της Ένωσης κ Χρήστος Σκάρλος καθώς και οι διαιτητές της αναμέτρησης κ Σκέτος, Πατέτσος και Τάνας.

Το φλουρί της πίτας πέτυχε ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Τασιούλας, ο οποίος συνδυάζει και άλλες ιδιότητες καθώς είναι και ποδοσφαιριστής του συλλόγου (αγωνίσθηκε σαν αλλαγή από το 73΄), επίσης είναι μέλος του συμβουλίου και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας. Κατόπιν επιθυμίας του ιδίου και μετά από κλήρωση, το αντίτιμο του φλουριού δόθηκε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Τασιούλα.

Ο Κεραυνός Δέντρων είναι ένας αθλητικός σύλλογος που δραστηριοποιήθηκε  ξανά το περασμένο καλοκαίρι και μετά από απουσία 8 ετών από τα γήπεδα, στοχεύοντας στην προσέλευση και υγιή απασχόληση της νεολαίας του χωριού, μέσα από πρωτοβουλία ντόπιων ανθρώπων, που αγαπούν και προσπαθούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του περιοχής τους, για την οποία όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Γκανάτσιος, όλοι νιώθουν περήφανοι.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου, συγχαίροντας όλους όσους απαρτίζουν το σύλλογο των Δέντρων, προτρέποντας παράλληλα τα νέα παιδιά να ακολουθούν και να πιστεύουν στην αξία του αθλητισμού.