Βαθμολογία

Τα Δέντρα έκοψαν βαθμούς από την πρώτη Ελασσόνα 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝΤΡΩΝ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ 2013 (2-0)

Στα πλαίσια της αναβληθείσας από τον πρώτο γύρο 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ τοπικής κατηγορίας, στην αναμέτρηση των Δέντρων μεταξύ του τοπικού Κεραυνού και της πρωτοπόρου του ομίλου Ελασσόνας 2013, οι γηπεδούχοι πέτυχαν σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 και με τέρματα που σημειώθηκαν στη διάρκεια της επανάληψης, μετά από ένα εξίσου πολύ καλό πρώτο μέρος από πλευράς και των 2 αντιπάλων.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι παίχτες της νεοσύστατης ομάδας των Δέντρων (έδωσαν ξανά το παρόν φέτος και μετά απουσία 8 ετών από τα γήπεδα) ξεκίνησαν με θέληση και αποφασιστικότητα από την αρχή του παιχνιδιού, προσπαθώντας να υπερισχύσουν  επί του σημαντικού αντιπάλου, ο οποίος με τη γενική του εμφάνιση και αγωνιστική παρουσία δικαιολογεί απόλυτα την πρώτη θέση που καταλαμβάνει μέχρι τώρα στον όμιλο.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 58΄ με κεφαλιά ο Γκάτης, ύστερα από μακρινή εκτέλεση φάουλ του βετεράνου (αγωνίζεται σε ηλικία 48 ετών…) Βασίλη Τσιάτα. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 65΄ πάλι με κεφαλιά από τον Κατσιαβριά, μετά από έξοχη σέντρα του Αγγελή.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν επίσης για γκολ στο 86΄ με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος Κατσιαβριά, ο οποίος από κοντινή θέση αστόχησε με χλιαρό σουτ να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές στο 7΄ με τον Μπαντή, ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση, αποκρούοντας σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Δέντρων Κωστόπουλος, επίσης στο 50΄ με καλό σουτ που επιχείρησε ο Τσαπακίδης και η μπάλα απομακρύνθηκε από τα πόδια του αμυντικού των γηπεδούχων Ζιόγκου και στο 85΄ με σουτ του Φακή, που κατέληξε άουτ.

Η αναμέτρηση η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από ελαφρά βροχερό καιρό, διεξήχθη σε καθαρά αθλητικά πλαίσια (σημειώθηκαν κάποιες επιτρεπτές μικροεντάσεις), είχε δυναμισμό και ρυθμό και από τις 2 ομάδες και την παρακολούθησαν με ενδιαφέρον 70 περίπου θεατές, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου και ο διοικητικός της Ένωσης Χρήστος Σκάρλος.

Αλλαγή του ''έφηβου'' Βασίλη Τσιάτα στο 73΄ του αγώνα από τον επίσης ''έφηβο'' προπονητή - παίχτη των γηπεδούχων Χρήστο Τασιούλα. Και στους 2 αξίζουν συγχαρητήρια για τη θέληση και την αγωνιστικότητα που τους διακρίνει και μακάρι η μακρόχρονη παρουσία τους στα γήπεδα να βρει  άξιους μιμητές και συνεχιστές.

Η μελλοντική γενιά του τοπικού ποδοσφαίρου, οι Θανάσης, Στέφανος, Χρήστος, Δημήτρης, Θόδωρος και έτερος Στέφανος, είναι εδώ, έτοιμοι να αναλάβουν τα ηνία από τους μεγαλύτερους, ώστε να συνεχίσουν την αθλητική δραστηριότητα και να δώσουν μεγαλύτερη ζωντάνια στα χωριά μας, μακάρι.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ Σκέτος, Πατέτσος και Τάνας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝΤΡΩΝ (Χρ. Τασιούλας): Κωστόπουλος, Τασιούλας Κ., Μπακού Ενέο, Ντόνας, Ζιόγκος, Γκατής, Βουρνάς (60΄ Κατσιαβριάς), Παπαοικονόμου (84΄ Μπαντραλέξης), Αγγελής, Τσιάτας (73΄ Τασιούλας Χρ.), Σκριάπας.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ 2013 (Χρ. Γκαλίτσιος): Καρακώστας, Παπακυριάκος, Μίχης, Ναλπαντίδης, Αργυρίου, Μπούτλας, Μητός (46΄ Φακής), Τριανταφύλλου, Θώμος, Τσαπακίδης, Μπαντής.