Βαθμολογία

Ο Βρυότοπος πήρε το ντέρμπι

Ντέρμπι κορυφής υπήρχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα, Βρυότοπος και Διογένης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους, θέλοντας και οι δύο να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η πρωτοπόρος Ελασσόνα 2013 είχε το ρεπό της. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 2-1 και να πλησιάσουν έτσι στους τέσσερις βαθμούς την κορυφή.

Ο Βρυότοπος ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο παιχνίδι, δείχνοντας πόσο ήθελε αυτήν την νίκη. Συγκεκριμένα, στο 25ο λεπτό, ο Πολιτόπουλος ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και με όμορφο τρόπο έκανε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Παρ’ όλα αυτά, ο Διογένης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Βολιωτόπουλος έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και άφησαν ανοιχτές τις διαφορές τους για το δεύτερο μέρος.

Τελικά, οι ποδοσφαιριστές του Βρυοτόπου, κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του Πολιτόπουλου, που σκόραρε και δεύτερη φορά, χαρίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Βρυότοπος(Χρήστος Πετρίκης): Δεληχρήστος, Κανάκης, Νταλακούρας(80’ Λάνταβος), Ζαφείρης(35’ Ραποτίκας), Καλαμπούκας, Ψύρρας, Κουφοδήμος, Καρακώστας, Χατζηλιώντας, Κουτσούκης(65’ Γκαμπέτας), Πολιτόπουλος.