Βαθμολογία

Καταιγιστικοί οι Αμπελόκηποι

Επιβλητική για ακόμα μια φορά η ομάδα των Αμπελοκήπων, που συνέτριψε με το ευρύ 6-0 τον Άρη Χαράς, σε παιχνίδι που έγινε για τον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Λάρισας, με την νίκη αυτήν, κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο χορός των γκολ, ξεκίνησε από νωρίς, όταν ο Ντόνος έκανε το 1-0, μόλις στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού. Στην συνέχεια, εδραίωσαν την νίκη τους, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ, λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσάκε.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν στην επίτευξη και τρίτου τέρματος στο 50’, με τον Βαλώζο που διαμόρφωσε το 3-0. Στην συνέχεια, ο Μπίμπας έκανε το 4-0, ενώ το πέμπτο γκολ για τους Αμπελόκηπους, πέτυχε ο Ντε Λα Ρόσα στο 70ο λεπτό.

Τέλος, το τελικό 6-0, διαμόρφωσε ο Βαλώζος, που σκόραρε εκ νέου στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα των Αμπελοκήπων.

Αμπελόκηποι(Θανάσης Σαλογιάννης-Κώστας Τσιτσιούμης): Παπαρσένος, Τσιόγκας, Καούνας, Μπλάνας(70’ Τσάτσος), Ντόνος, Μπίμπα, Χαϊντούσι, Ποντίκας(46’ Βαλώζος), Ντε Λα Ρόσα, Τσάκε, Τριτάρης Β.(Τριτάρης Α.).