Βαθμολογία

Παλικαρίσιος βαθμός για την Λάρισα ’88

Βαθμό-χρυσάφι κατάφερε να πάρει η Λάρισα ’88, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα των Νέων Καρυών, για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες, έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τις Νέες Καρυές πλέον να βλέπουν τα Βρυσιά να πλησιάζουν στους τρεις βαθμούς, στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να προηγηθούν στο 43’, με σουτ του Αλιατζίδη, που έκανε το 1-0 για την ομάδα των Νέων Καρυών. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, κατάφεραν να απαντήσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να κάνουν το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, με την ομάδα της Λάρισας, να φεύγει από τις Νέες Καρυές έχοντας πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Νέες Καρυές(Δημήτρης Παπαδημητρίου): Ζεϊμπέκης, Δούρος, Μπαρλαγιάννης, Κυριακάκης, Γκούγκλας, Καψαλός(46’ Τζήκας), Μανώλης(46’ Πασχούδης), Βασίλης(70’ Παλαμίδας), Φιλιππίδης, Αλιατζίδης, Αετόπουλος.

Λάρισα ‘88(Θανάσης Αθανασόπουλος): Γκούλιος, Ναστούλης, Αντωνόπουλος, Καψάλης, Ροκάς, Πούλιος, Τατσόπουλος, Αλεξανδρής(90’ Σελήνης), Νταμάλης(86’ Μπουφικος), Κόκκινος(70’ Χριστοδούλου).