Βαθμολογία

Συνεχίζει αήττητη η Ελασσόνα

Έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, ο οποίος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, η ομάδα του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ επικράτησε του ΑΜΠΕΛΩΝΑ με 3-1 σετ και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα του 7ου ομίλου της Β΄ Εθνικής.

Το ματς ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς και στο οποίο, οι πολλές εναλλαγές του σκορ , οι απίστευτες άμυνες και από τις δύο ομάδες, οι επιθέσεις από όλες τις ζώνες του γηπέδου, αποδεικνύουν το ποιοτικό βόλεϊ που διαδραματίστηκε στο τερέν του κλειστού της Ελασσόνας.

Η ομάδα της Ελασσόνας πιο ψύχραιμη και αποφασιστική στα καίρια σημεία του αγώνα κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 και με σύμμαχο το φίλαθλο κόσμο να κερδίσει το ντέρμπι .

Το 1ο σετ ήταν πολύ κακό για τα κορίτσια του Παναγιώτου, καθώς η κακή υποδοχή και τα λάθος μπλοκ έδωσαν στην εξαιρετική ομάδα του Μπεκιάρη την ευκαιρία  να κερδίσουν με 25-23..

Το 2ο σετ η κατάσταση ήταν όμοια ,η κακή υποδοχή και οι λάθος επιθέσεις έδωσαν την ευκαιρία στον Αμπελώνα να προηγηθεί με 24-21 και ενώ όλα έδειχναν ότι το σκορ θα διαμορφώνονταν υπέρ του Αμπελώνα με 2-0 εκεί όλα άλλαξαν. Το ταιμ αουτ ξύπνησε τις αθλήτριες της Ελασσόνας συγκεντρώθηκαν στο παιχνίδι και με μία παθιασμένη απόδοση κατάφεραν να επαναφέρουν το σκορ στα ίσια με 30-28!!!

Στο 3ο και 4ο σετ η υποδοχή και η επίθεση της ομάδας ανέβηκε κατακόρυφα και παρότι η ομάδα της Ελασσόνας ξεκινούσε με διαφορά έως και 7 πόντους εντούτοις το καλό σερβίς και επίθεση του Αμπελώνα δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις με αποτέλεσμα να τελειώσουν τα σετ με 25-23 και το 4ο σετ με 30-28!

Σίγουρα, ήταν ένα απίστευτα δυναμικό παιχνίδι, με βόλεϊ άλλης κατηγορίας, και επίσης και οι δύο ομάδες απέδειξαν για άλλη μία φορά πως δουλεύουν συστηματικά και ποιοτικά και σίγουρα θα είναι οι ομάδες, που θα πρωταγωνιστήσουν στην άνοδο για την Α2 Εθνική κατηγορία .

Τα σετ: 23-25, 30-28, 25-23, 30-28.

Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Πλιάκα, Κατσαρέ, Παπαιωάννου, Δίρβα, Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Ζιάκου, Παναγιωτου, Παπακώστα, Παπαδοπούλου, Μπελαή, Γκαραβέλη.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 3-1

Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ-  Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ 3-0 α.α

ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-0

Γ.Σ ΒΟΛΟΥ - ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 1-3