Βαθμολογία

Δαμασιακός: Με οκτώ γκολ «σάρωσε» την Δήμητρα Αγιάς!

Εύκολο ήταν το απόγευμα για τον Δαμασιακό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την αδύναμη Δήμητρα Αγιάς με το ευρύ σκορ 8-1. Οι γηπεδούχοι ήταν οι μόνοι που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν ουσιαστικά αντίπαλο.

Η Δήμητρα Αγιάς παρότι άρχισε να δέχεται από το δεύτερο κιόλας λεπτό γκολ, δεν αντέδρασε ούτε για μια στιγμή, έτσι ο Δαμασιακός έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 7 (!) γκολ. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως ο διαιτητής της αναμέτρησης, βλέποντας την εικόνα του παιχνιδιού, έληξε το παιχνίδι επτά λεπτά νωρίτερα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μόλις στο 2’ μετά από ασίστ του Τσιάλτα, ανενόχλητος ο Μπουκουβάλας με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 11’ ο Λόλας κάνει το 2-0, μετά από ασίστ του Μπουκουβάλα. Στο 13’ ο Μπουνές μετά από λάθος της άμυνας με ωραίο σουτ ανεβάζει στο σκορ σε 3-0.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση

Στο 18’ δοκάρι για τον Μπουκουβάλα. Δύο λεπτά αργότερα από σουτ του Μπουκουβάλα, ο Καλέσης Α., με προβολή μετά από σουτ του Λόλα, κάνει το 4-0. Στο 22’ μειώνει το σκορ ο Κωνσταντάς σε 4-1, από λάθος του Καρακάνου.

Στο 23’ νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Καλέση Α. Στο 27’ ο Μπουκουβάλας μετά από ατομική ενέργεια κάνει το 5-1. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μπουνές με σουτ έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Λόλα, κάνει το 6-1. Στην εκπνοή του 45λεπτου, ο Λόλας μετά από πάσα του Μπουκουβάλα διαμορφώνει το 7-1.

Στο 51’ ο Μπουνές μετά από αλλαγή την μπάλας Μπουκουβάλα και Λόλα, διαμορφώνει με σουτ το 8-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 61’ σουτ του Μπουνέ απέκρουσε ο Φιλοκώστας, στο 69’ σουτ του Μουσιάρη απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας. Στο 81’ σέντρα του Καλέση Αχ., σουτ ο Βίδρας, ξανά έδιωξε ο Φιλοκώστας και στο 82’ σέντρα του Μανωλακούδη για τους φιλοξενούμενους, έκανε το σουτ ο Κωνσταντάς απέκρουσε ο Μαστοροδήμος.

Δαμασιακός: Μαστοροδήμος, Καλέσης Απ., Καλέσης Αχ. (45’ Λούτσος), Πρατσίλας, Καρακάνος (70’ Βίδρας), Τσιάλτας, Μουσιάρης, Μπακαϊμής, Μπουκουβάλας, Λόλας, Μπουνές (63’ Λέτσιος Ασ.).

Δήμητρα Αγιάς: Φιλοκώστας, Γεωργοβίτσας, Μανωλακούδης, Γκριτζιάς, Παρασχάκης, Μυλωνάς (25’ Μούσιος), Δεληγιάννης (46’ Ζιώγος), Κωνσταντάς, Τσαγγαλάς, Σαμαράς, Μαυροδήμος (46’ Αθανασίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου, Ντούρμα, Ευστρατίου.

Το ταλέντο του Δαμασιακού (μπήκε δεύτερη αλλαγή) ο Βίδρας Πέτρος

Ο πρόεδρος κ. Νίκος Χασιώτης (αριστερά), με την συντάκτρια του athleticlarissa.gr Βάσω Γκατζούλη και ο Γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Μουσιάρης Κώστας (δεξιά)

Καρακάνος - Μαστοροδήμος μετά το τέλος του ματς...

Το Τσίπουρο Αποστολάκη μέγας χορηγός της ομάδας του Δαμασιακού

Το Σούπερ Μάρκετ Μουσιάρης Αντώνης ένας εκ των χορηγών της ομάδας του Δαμασιακού