Βαθμολογία

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Γλαύκη

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Δάφνη Γλαύκης, που κέρδισε με 0-2 τον Βουκεφάλα, το απόγευμα του Σαββάτου. Το παιχνίδι, έγινε στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Γ. Μητσιμπόνας», γεγονός που δεν βοήθησε αρκετά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι μέτριο από άποψη ποιτότητας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ νωρίς, όταν μόλις στο 6ο λεπτό ο Βράκας έκανε το 0-1 με σουτ έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 40’ όταν ο Ακριβόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ το οποίο απέκρουσε ο Κουκούτσης.

Στο δεύτερο μέρος, η Γλαύκη μπήκε και πάλι επιθετικά και στο 67’ ο Μίχος με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι του Μπατζιόλα. Τελικά, ο ίδιος παίκτης στο 76’ με διαγώνιο σουτ από την περιοχή έκανε το 0-2, που παρέμεινε και μέχρι το τέλος.

Βουκεφάλας(Φώτης Πλίτσης): Μπατζιόλας, Παλάσκας, Συγκούνας, Γεωργαντζάς, Πανέτσος(65’ Καραπέτσας λ.τ.), Νάτσης, Νεράντζης Γ.(15’ Τζάρτζος λ.τ.), Χαρούλης, Κυριάκος(75’ Τσιόπας), Ακριβόπουλος, Μπατζιανούλης.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Μπατζογιάννης(65’ Σερακιώτης λ.τ.), Αποστόλου, Μπαρτζιάλης(72’ Χειμώνας λ.τ.), Υφαντής, Σμυρλής, Βεργής, Μίχος(82’ Τσιώλης Ν.), Χατζηβασιλείου, Βράκας, Τσιαγκάλης.