Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για την Αμυγδαλέα

Σπουδαία νίκη, από βαθμολογικής άποψης πέτυχε ο Αετός Αμυγδαλέας που κέρδισε τα Βούναινα με σκορ 2-0 και έκανε ακόμα ένα βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 12ο λεπτό, με τον Καψούρη. Λίγα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν όμως το σουτ του Τσιφλίζογλου πέρασε άουτ. Το σκορ παρέμεινε όπως ήταν μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, στο 60ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιούτα Δημήτρη. Από εκεί και πέρα, οι προσπάθειες που έκανε η ομάδα των Βουναίνων, με τους Παλάσκα, Παπακώστα και Μερτζανίδη, πέρασαν ανεκμετάλλευτες με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο 2-0.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας, Ευαγγελούλης, Μητράκας, Παπακωστούλης, Σιούτας Δ., Ανδριανόπουλος(50’ Κουρμπάτι), Καψούρης(78’ Γραμμένος), Παζάρας(82’ Παπαδημητρίου), Μοσχοβίτης, Μαυρουδής.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Ευαγγέλου, Αγγλόπουλος Γ., Παλάσκας, Παπακώστας, Ακρίβος(65’ Τικταπανίδης), Σάλτας, Τσαπράζης Στ., Μερτζανίδης, Χατζηλιάδης(60’ Χατζηθεοδώρου), Τσιφλίζογλου(80’ Παπαδόπουλος).