Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει ο Τοξότης

Ευρεία νίκη με σκορ 1-6 πήρε ο Τοξότης, αφού κέρδισε εκτός έδρας την Νέα Νίκη Νίκης, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Η αρχή έγινε στο 12ο λεπτό με σουτ του Μπαλογιάννη, που έγραψε το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 18’ ο Τάκε με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-2. Στην συνέχεια, ήρθε η σειρά του Τσανά, που στο 25’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, για να έρθει στο 40’ ο Μαγκούτας και να κάνει το 0-4, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μείωσαν πρόσκαιρα, όταν στο 60ο λεπτό ο Μάρκος Βιλανάκης με ψαλιδάκι από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-4. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπαλογιάννης και πάλι σκόραρε με σουτ έξω από την περιοχή για το 1-5, ενώ το τελικό 1-6 διαμόρφωσε ο Τσανάς στο 80ο λεπτό. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Τοξότης είχε κι ένα δοκάρι στο 85’ με τον Τάκε.

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Πάνου, Βλαχόπουλος, Δεσλής, Χίος, Δημητρίου, Βιλανάκης Γ., Βιλανάκης Μ., Κουτσούκης, Μωράβας, Κωνσταντίνου, Παπαπαναγιώτου.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπαρτής, Σούμας, Τσέλας(68’ Μπαλής), Τάκε, Τσανάς(81’ Κίτσιος), Ρίζος(65’ Γκαραβέλης), Μπαλογιάννης, Μαγκούτας.