Βαθμολογία

Άλωσε τα Φάρσαλα η Ραχούλα

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τα Φάρσαλα η Δόξα Ραχούλας, που κέρδισε την Αναγέννηση με σκορ 0-3. Οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη, λόγω απειρίας των νεαρών ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης και έφτασαν έτσι σε μια άνετη νίκη.

Οι γηπεδούχοι, παραπονιούνται για μια φάση στο 15’, όταν σε ένα γύρισμα της άμυνας στον τερματοφύλακα, θεωρούν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή και στην συνέχεια της απομάκρυνε ο Μαλλιόπουλος. Επιπλέον, στο 27’ ο Ζαγγανάς, θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά ο Μαλλιόπουλος κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 30ο λεπτό, σε μια αντεπίθεση, ο Καζάνι άνοιξε το σκορ, με πλασέ, κάνοντας το 0-1. Στο 43ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή, όταν ο Βότσης με κεφαλιά ανάγκασε τον Μαλλιόπουλο να αποκρούσει και πάλι. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί σημαντική ευκαιρία, όμως ο Γκατζανάς απέκρουσε το σουτ του Καζάνι.

Στο δεύτερο μέρος, η Ραχούλα μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι. Έτσι, στο 70ο λεπτό ο Σκάκος εκμεταλλευόμενος ένα λάθος της άμυνας, έκανε το 0-2. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τάχος με κεφαλιά στο 85’ και πάλι μετά από λάθος της άμυνας, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το 0-3.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Θλιβερός, Αγγελακόπουλος(62’ Δημητρόπουλος), Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Βότσης, Ρούμπας(75’ Μπουλάρι), Μπακαλέξης(60’ Μουτκανάς), Χριστοδούλου, Ζαγγανάς, Ανδρεόπουλος.

Δόξα Ραχούλας(Γιώργος Λιάπης): Μαλλιόπουλος, Μαυρομιχάλης, Θεοχαρούλης, Πιλτσούλης, Διαμάντης, Γκομοσίδης, Γιαννακόπουλος, Καραπετσάνης, Καζάνι(82’ Τάχος), Σκάκος(75’ Τσιάτας), Κουμπόλι(70’ Αργυρακούλης).