Βαθμολογία

Με τρία γκολ καθάρισε ο Κίσσαβος Συκουρίου

Άνετη νίκη όπως φανερώνει και το τελικό σκορ, πήρε ο Κίσσαβος Συκουρίου, που επικράτησε του Λαρισαϊκού με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και κατάφεραν να κερδίσουν τον Λαρισαϊκό, που προσπάθησε αρκετά για να καταφέρει το κάτι παραπάνω.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Αλεξανδρίδης με πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Συκουρίου. Λίγα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή φάση με τον Καρβουνιάρη και ακόμα μια στο 20’, αυτήν την φορά με τον Σαγάνη. Στο 15’ ο Λαρισαϊκός, έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπατσαρά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Τσώτσου, πήραν αέρα δύο γκολ, με πλασέ και πάλι του Αλεξανδρίδη που έγραψε το 2-0. Ο σκόρερ της ομάδας του Συκουρίου, είχε ρόλο και στο τρίτο γκολ της ομάδας του, αφού αυτός έβγαλε τον Πικούλη σε θέση βολής, με τον δεύτερο να είναι εύστοχος και να διαμορφώνει το 3-0, που ήταν και τελικό σκορ στο 70ο λεπτό. Τέλος, οι φιλοξενούμενοι, είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο 85’ μετά από κεφαλιά ψαράκι του Καρβουνιάρη, στο 85’ με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή.

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Βαρσάμης Θ.(84’ Καρακώστας), Αγγέλης, Γκανάτσιος, Κώτσιας Ν., Κώτσιας Αντ., Καραποστόλης(70’ Καλλιμάνης), Κορδέλας, Αλεξανδρίδης(80’ Κακαγιάννης Χρ.), Πικούλης, Τόπης.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Καρβουνιάρης, Συράκης, Κούνδουρος, Τσιμπουκλής, Σαγάνης, Πασχάλης(82’ Παπαγιαννόπουλος), Λώλος(75’ Γιώργης), Χύσα, Μπατσαράς, Κουρούκας(70’ Τζιώλας).