Βαθμολογία

Άστραψε και βρόντηξε η Νέα Πολιτεία

Νίκη γοήτρου, αλλά και με μεγάλη βαθμολογική σημασία ήταν αυτήν που κατάφερε να πάρει η ομάδα της Νέας Πολιτείας, μέσα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, όπου και επικράτησε του Ατρομήτου με σκορ 0-1, στο παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε ως το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το παιχνίδι, δεν ήταν καλό με τις δύο ομάδες να παίζουν σκληρά και να κάνουν πολλά λάθη, ενδεικτικό του άγχους και της πίεσης που είχαν οι ποδοσφαιριστές. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν στο 9ο λεπτό ο Σουλτούκης μπήκε από αριστερά στην μεγάλη περιοχή, έκανε ένα σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η απάντηση των γηπεδούχων, ήρθε στο 13ο λεπτό, όταν ο Τσινούδης εκτέλεσε ένα φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή του Γκάτα και ο Φούντας πετάχτηκε με κεφαλιά στην πορεία της μπάλας, αλλά την έστειλε άουτ.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή, όταν ο Σουλτούκης εκτέλεσε ένα φάουλ αριστερά, στον χώρο του κέντρου ο Παυλόπουλος εκτίμησε λάθος την πορεία της μπάλας κατά την έξοδο του, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός.

Στο δεύτερο μέρος, οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν ευκαιρία στο 52’ όταν ο Τάσιος έβγαλε μια σέντρα, ο Αμαρλαριώτης πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τελικά, στην αμέσως επόμενη φάση, ήρθε το γκολ για την Νέα Πολιτεία. Συγκεκριμένα, ο Δήμος με σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 0-1 για την ομάδα του, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν, ωστόσο να μην τα καταφέρνουν και έτσι η Νέα Πολιτεία πήρε ένα σπουδαίο διπλό και πλέον συγκατοικεί στην κορυφή με τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Λιάγκας(66’ Παναγιώτου λ.τ.), Κοττάκος, Βενέτης, Τσινούδης, Τάσιος, Σαλγκάμης, Αμαρλαριώτης, Φούντας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Γκάτας, Γαρουφαλιάς, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Παπαμάνος, Δήμος, Καλτσάς(89’ Μπατζέλας), Κολιοφούτης, Σουλτούκης(90’+2’ Νίτσας), Αρσένης(88’ Αλεξανδρής), Αποστόλου.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Αναστασίου Γ.