Βαθμολογία

Τσακμακίδης: «Ας κερδίσει ο καλύτερος»

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας, την προηγούμενη αγωνιστική, μετά την νίκη της επί του Δαμασιακού, βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ. Πλέον, καλείται να αγωνιστεί σε ακόμα μια αναμέτρηση, που έχει όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, καθώς θα πάει στους Αγίους Αναργύρους, για να παίξει κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο, που βρίσκεται πρώτος.

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Τσακμακίδη, που ανέφερε τα εξής σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι: «Όσον αφορά τα αγωνιστικά, δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αντίθετα, επιστρέφει ο Σουλτούκης και πιστεύω ότι θα παραταχθούμε πλήρεις. Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα το κερδίσει αυτός που το θέλει πιο πολύ. Οι δύο ομάδες, έχουν πολύ καλούς παίκτες και διαθέτουν προσωπικότητα. Αυτές οι δύο ομάδες, μαζί με κάποιες άλλες, πιστεύω ότι έχουν τα εφόδια και θα μπορούσαν άνετα να σταθούν και στην Α’ τοπική κατηγορία. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Δαμασιακό, σας έδωσε μια ψυχολογική ώθηση;

«Σίγουρα, τα θετικά αποτελέσματα, φέρνουν ψυχολογία. Αλλά από εκεί και πέρα, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Κατά την γνώμη μου, η ομάδα που θα έχει σταθερότητα και διάρκεια θα είναι αυτήν που στο τέλος θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της».