Βαθμολογία

Σκύφτας: «Την τύχη μας την φτιάχνουμε εμείς»

Το ντέρμπι που ξεχωρίζει στην ερχόμενη αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων και Αστραπή Νέας Πολιτείας, δηλαδή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μέχρι στιγμής καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή των γηπεδούχων, Θοδωρή Σκύφτα, που τόνισε τα εξής σχετικά με το παιχνίδι: «Αγωνιστικά, δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα σαν ομάδα. Κάποια μικροπροβλήματα θα έλεγα, τα οποία όμως μέχρι την ημέρα του παιχνιδιού θα τα έχουμε ξεπεράσει. Από εκεί και πέρα, εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το καθένα με την ανάλογη σοβαρότητα. Όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες, όταν έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι, έτσι κι εμείς το περιμένουμε πως και πως. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη, κάτι που εξαρτάται φυσικά από εμάς, καθώς την τύχη μας την φτιάχνουμε μόνοι μας. Πιστεύω ότι εάν είμαστε σε καλή μέρα ως ομάδα, δεν μπορεί να μας κοντράρει κανείς. Εμείς θέλουμε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στην ομάδα της Νέας Πολιτείας και φυσικά και ο κόσμος του χωριού περιμένει αυτό το παιχνίδι, μιας και τα τελευταία παιχνίδια έρχεται στο γήπεδο και στηρίζει την ομάδα. Αυτό που θέλουμε, είναι να ανεβούμε φέτος κατηγορία και από εκεί και πέρα, η ομάδα να καθιερωθεί στην Α’ ΕΠΣΛ».

Έχετε πληροφορίες για την ομάδα της Νέας Πολιτείας;

«Φυσικά. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με αρκετούς ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν. Οι προπονητές της ομάδας, ο Γιάννης Τσακμακίδης και ο Γιώργος Καφφές, είναι εξαιρετικά παιδιά και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Θεωρώ ότι πρόκειται για μια ανερχόμενη ποδοσφαιρική δύναμη».