Βαθμολογία

Απίστευτη καταγγελία για το Ηρακλής-ΠΑΟΚ!

Ακρως αποκαλυπτική ήταν η καταγγελία ενός αυτόπτη μάρτυρα στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη", ο οποίος άκουσε τον διάλογο που είχε ο παρατηρητής του αγώνα Ηρακλής-ΠΑΟΚ με τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα με βάση όσα κατέθεσε ζωντανά στην εκπομπή ο αυτόπτης μάρτυρας, ο Χριστόφορος Ζωγράφος (παρατηρητής του Ηρακλής-ΠΑΟΚ) ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με τη διαιτησία του Μένιου Κουτσιαύτη, αδιαφορώντας για το αν ο τελευταίος έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι, το οποίο δε δόθηκε στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο παρατηρητής εκτός από τα συγχαρητήρια που έδωσε στον διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου, του αποκάλυψε και τη βαθμολογία που θα του βάλει, κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά από την ίδια τη νομοθεσία, ενώ όσον αφορά στο λάθος του Κουτσιαύτη για το πέναλτι που δεν καταλόγισε, ο Ζωγράφος του είπε ότι θα τον καλύψει ακόμα κι αν πάει στο πειθαρχικό.

"Σε γουστάρω ρε, δε θα σε κάψω! Βέβαια ήταν χέρι για δες το. Θα γράψω ότι ο παίκτης ξαφνιάστηκε, έτσι θα το γράψω. Για να ξέρεις η βαθμολογία θα είναι 8,3-8,4. Κι ας περάσω εγώ πειθαρχικό, στα τέτοια μου...", φέρεται να είπε ο Ζωγράφος στον Κουτσιαύτη στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 23:21 με βάση τα όσα κατήγγειλε ο αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης μπροστά στον συγκεκριμένο διάλογο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σε περίπτωση που η συγκεκριμένη καταγγελία είναι αληθής θα πρέπει άμεσα να υπάρξει παρέμβαση της ΕΠΟ και του αθλητικού εισαγγελέα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πηγή: sport.gr