Βαθμολογία

Νίκησε και παρέμεινε στην πρώτη τριάδα η Λάρισα 2012

Υπόθεση ενός ημιχρόνου, αποδείχτηκε το παιχνίδι της Λάρισας 2012, απέναντι στον Ολυμπιακό Χειμαδίου, καθώς η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να πάρει την νίκη από το πρώτο μέρος του αγώνα, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του «Γ. Μητσιμπόνας».

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης με τον Παναγιώτη Φλώρο, που με σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας 2012. Με την συμπλήρωση ενός τετάρτου στο παιχνίδι, η ομάδα του Αποστόλη Κορομηλά, κατάφερε να πάρει κεφάλι δύο τερμάτων στο παιχνίδι, όταν ο Σκέντζας έκανε το 2-0, μετά από μπαλιά του Κίτσιου. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Χειμαδίου, ήταν να μειώσει σε 2-1, στο 30ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Τσιαγκούλη.

Λάρισα 2012(Αποστόλης Κορομηλάς): Κούρτης, Γεωργίου(53’ Σερέτης), Τσιτσόπουλος, Φλώρος Π., Φλώρος Παν., Δόνος, Κίτσιος, Δημόπουλος(78’ Γαλάρας), Σκέντζας Π.(60’ Φλώρος Α.), Μάντζας, Σκέντζας Ε.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Κώστας Ρεντούμης): Μπίτης, Τσιαγκούλης Κ.(46’ Κουλούρης), Νούσιος Β., Γκοργκόλης, Καραντώνης, Γκόλαντας, Γκόγκος, Τσιαγκούλης Β., Νούσιος Γ., Κουτσιμάνης.