Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για την Λάρισα ‘88

Με σκορ 0-1 η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων, πέρασε μέσα από το γήπεδο της Ανθούπολης, επικρατώντας της Λάρισας ’88, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το γκολ για την ομάδα των Φαρσάλων, το πέτυχε ο Μελανός στο 70’, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ο σκόρερ είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι δέκα λεπτά νωρίτερα.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες που βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να πετύχουν κάποιο γκολ, με τους φιλοξενούμενους τελικά να φεύγουν έχοντας ένα σπουδαίο διπλό στις αποσκευές τους, που σίγουρα θα βοηθήσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Λάρισα ‘88(Θανάσης Αθανασόπουλος): Γαρυφαλλόπουλος, Κωνσταντίνου, Ναστούδης, Νταμάλης, Τατσιόπουλος, Ροκάς, Αντωνόπουλος, Καψάλης, Χριστοδούλου(60’ Ζουφιλήτας), Ζάχος(65’ Παπακρίβος λ.τ.), Φιλόγλου(50’ Γούπος).

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Γιαννούλας, Σακελλαρίου Κ., Ροσόπουλος, Κατσικόπουλος, Καραγιώργος, Χρυσακόπουλος, Καραμπέρης, Αναγνώστης Δ., Βασιλόπουλος(60’ Μελανός), Τύμπας(90’ Αναγνώστης Α.), Μουστάκας(85’ Σακελλαρίου Φ.)