Βαθμολογία

Συνέχεια στις νίκες για τον Γ.Σ. Ελασσόνας

Το 3ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, επεφύλαξε μία μίνι έκπληξη, καθώς ο ΓΣ.ΑΛΜΥΡΟΥ κατάφερε να κόψει ένα πόντο, αφού το σκορ έληξε με 3-2 σετ υπέρ των Ελασσονιτών!

Οι διακοπές των Χριστουγέννων επέδρασαν αρνητικά στην ομάδα καθώς, αφενός  ο αγωνιστικός ρυθμός που υπήρχε, χάθηκε  και αφετέρου η υποτίμηση του αντιπάλου,  ήταν οι κυριότερες αιτίες που καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Στο 1ο σετ η ομάδα της Ελασσόνας ξεκίνησε δυνατά με πολύ δυνατό σέρβις και τη Κασσελούρη σε καλή κατάσταση, επικράτησε με 25-19.

Στο 2ο σετ και πάλι η Ελασσόνα ξεκίνησε δυνατά προηγήθηκε εύκολα με 19-13, αλλά η χαλαρότητα των κοριτσιών καθώς και οι χαμένες επιθέσεις, έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να εκμεταλλευτεί τα λάθη, και κατέκτησε το σετ με 27-25!

Στο 3ο σετ η κακή ψυχολογία του προηγούμενου, επηρέασε καθοριστικά την απόδοση της Ελασσόνας, όπου τα πολλά λάθη ήταν το κυρίαρχο σημείο και μοιραία το σετ έληξε με 25-20 υπέρ του Αλμυρού!

Στο 4ο και 5ο σετ η Ελασσόνα έδειξε το πραγματικό πρόσωπό της, ανέβασε την απόδοσή της σε όλους τους τομείς και με πολλή καλή και επιβλητική παρουσία κέρδισε το 4ο σετ εύκολα με 25-16 και ισοφάρισε σε 2-2 σετ!

Στο τάι μπρέικ η απόδοση  των Ελασσονιτών αθλητριών διατηρήθηκε ψηλά και εύκολα επικράτησαν  με 15-7 και πρόσθεσαν την 4η τους νίκη, σε ισάριθμους αγώνες!

Η ομάδα της Ελασσόνας είχε 3 συνεχόμενους  αγώνες εκτός έδρας στους οποίους επικράτησε και στους τρεις και πλέον τώρα επανέρχεται στο γήπεδό της, όπου αντιμετωπίζει τον Αμπελώνα στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής αφού και οι δύο ομάδες προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα με 11 πόντους.

Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου): Πλιάκα, Κατσαρέ, Παπακώστα,Δίρβα, Κασσελούρη,Τζιούργκανου,Ζιάκου/ Παναγιώτου,Μπελαή,Παπαιωάννου, ΠΑπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζωή.