Βαθμολογία

Έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο τα Βούναινα

Νίκη με σκορ 2-1 κατάφεραν να πάρουν τα Βούναινα, που επικράτησαν του Βουκεφάλα το απόγευμα της Κυριακής, για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν στο 5ο λεπτό, με σουτ του Τσαπράζη. Στο 30’ ο Παπακώστας έπιασε μια κεφαλιά, μετά από κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Βουκεφάλας, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, στο 40’ με τον Χαρούλη, που με σουτ έκανε το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα, τα Βούναινα προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως το σουτ του Παπακώστα απέκρουσε ο Μπατζιώλας. Στο δεύτερο μέρος, τα Βούναινα ισοφάρισαν με έμμεσο που κέρδισε ο Παπαϊωάννου και εκτέλεσε εύστοχα ο Σταύρος Τσαπράζης.

Το τελικό 2-1, διαμόρφωσε στο 73ο λεπτό ο Τικταπανίδης με όμορφη προσωπική ενέργεια, ολοκληρώνοντας έτσι την ολική ανατροπή στο σκορ. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Βουκεφάλας έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Τσιτσανούδη, που όπως σημειώνουν οι άνθρωποι της ομάδας, για δεύτερη συνεχόμενη φορά αδικεί το σωματείο.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Κουτσανίκας, Ευαγγέλου, Παλάσκας, Παπακώστας, Ακρίβος, Σάλτας(15’ Τικταπανίδης λ.τ.), Μερτζανίδης(88’ Αγγλόπουλος), Τσιφλίζογλου, Τσαπράζης Σ., Χατζηλιάδης Κ.(80’ Παπαδόπουλος).

Βουκεφάλας(Φώτης Πλίτσης): Μπατζιώλας, Ευσταθιάδης, Παλάσκας, Γεωργαντζιάς, Πανέτσος(60’ Γκρέτσης), Νεράντζης Γ.(85’ Νόκας), Νάτσης, Χαρούλης, Κυριάκος(75’ Νεράντζης Κ.), Ακριβόπουλος, Μπατζιανούλης.