Βαθμολογία

Σημαντικό τρίποντο για την Δήμητρα Αγιάς

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε η Δήμητρα Αγιάς, το απόγευμα της Παρασκευής, απέναντι στον Δολιχιακό, τον οποίο κέρδισε με 2-0 και πλέον αναζωπυρώνονται οι ελπίδες στην ομάδα για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να απειλήσουν στο 13ο λεπτό, όταν ο Κωνσταντάς εκτέλεσε ένα φάουλ και ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Δολιχιακού να αποκρούσει. Στο 28’ ο Γκρίτζιας έκανε ένα σουτ, αλλά και πάλι ο Θεοδωράκης δήλωσε παρών και απέκρουσε. Στο 32’ Σαμαράς και Κωνσταντάς συνδυάστηκαν όμορφα όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Θεοδωράκη που απέκρουσε.

Τελικά, στο 40’ ο Σαμαράς εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος γύρισμα αντίπαλου αμυντικού, έκλεψε την μπάλα και έκανε το 1-0 για την Δήμητρα Αγιάς. Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και στο 68’ ο Σαμαράς κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ποδοσφαιριστής, που ήταν εύστοχος και έκανε το 2-0. Τέλος, οι γηπεδούχοι, έχασαν ακόμα μια ευκαιρία στο 74’ όταν ο Σαμαράς πέρασε την μπάλα πάνω από την Θεοδωράκη, όμως οι αντίπαλοι αμυντικοί κατάφεραν να την διώξουν πάνω στην γραμμή.

Δήμητρα Αγιάς(Γιώργος Βερβέρης): Φιλοκώστας, Γεωργοβίτσας, Μανωλακούδης, Γκρίτζιας, Παρασχάκης(73’ Ζιώγος λ.τ.), Μούσιος, Δεληγιάννης, Βλάχος(15’ Τσαγκαλάς λ.τ.), Κωνσταντάς, Σαμαράς, Μαυροδήμος(70’ Αθανασίου).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Χαλκίδης(75’ Σουγλής Ζ.), Σπάχος, Τριανταφύλλι, Θεοδωράκης Σ., Σουγλής Σ., Ντόκος, Λιόλιος, Πρακατές, Σουγλής Κ., Τσάτσος(70’ Ζιάκος).