Βαθμολογία

Άλωσε το Βιολογικό η Νέα Νίκη Νίκης

Σπουδαία νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, πήρε η Νέα Νίκη Νίκης, που κέρδισε τον Λαρισαϊκό, μέσα στο γήπεδο του Βιολογικού, με σκορ 1-2 και πήρε έτσι βαθμολογική ανάσα.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και μπήκαν από την αρχή δυναμικά στο παιχνίδι. Το πρώτο γκολ, ήρθε όταν στο 15ο λεπτό, ο Μάρκος Βιλανάκης με σουτ, έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να ισορροπήσουν στο παιχνίδι και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, στο 40ο λεπτό όταν ο Γκιουρσάνης ισοφάρισε σε 1-1, με σουτ από την περιοχή.

Τελικά, ο Μάρκος Βιλανάκης έδωσε την λύση στο 75’, όταν σημείωσε το 1-2 με κεφαλιά, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Νέα Νίκη Νίκης, είχε και δύο δοκάρια με τον Νίκο Βιλανάκη, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με έναν παίκτη λιγότερο, καθώς στο 78ο λεπτό, και ενώ είχαν κάνει όλες τις αλλαγές τραυματίστηκε ο Θεοχαρίδης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Θεοχαρίδης, Κουρούκας, Κούνδουρος, Τσιμπουκλής, Συράκης(73’ Μπατσαράς), Πασχάλης(75’ Γιώργης), Χύσα(50’ Λώλος), Καρβουνιάρης, Σαγάνης, Γκιουρσάνης.

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Πετρίκης, Πάνος, Βλαχόπουλος, Χίος, Παναγιωτόπουλος(75’ Βιλανάκης Γ.), Δεσλής, Δημητρίου, Βιλανάκης Ν., Κουτσιάρης, Σφέτσος, Βιλανάκης Μ.

Διαιτητής: Κεραμίδας Βοηθοί: Νίκζας, Μακρής.