Βαθμολογία

Σταματημό δεν είχε ο Φούντας

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε ο Βασίλης Φούντας τον Τοξότη, σε ένα από τα παιχνίδια που έκλεβαν την παράσταση σε αυτήν την αγωνιστική, για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη, με σκορ 1-4, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Βασίλης Φούντας, πήρε μπρος στο 10ο λεπτό, όταν έκανε το 0-1, ενώ στο 32’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Στο 69ο λεπτό, ο Φούντας σκόραρε εκ νέου, κάνοντας το 0-3. Ένα λεπτό αργότερα, ο Τοξότης μείωσε σε 1-3, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη. Τέλος, ο Φούντας βρήκε δίχτυα και τέταρτη φορά, στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όταν έκανε το 1-4, μετά από ωραία ενέργεια του Τσινούδη.

Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων ευχαριστεί την ομάδα του Τοξότη για την άψογη φιλοξενία, ενώ συγχαίρει και τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσέλας(30’ Μαύρος), Σπαρτής, Σούμας, Παππάς, Τάκε, Τσανάς, Ρίζος(80’ Κίτσιος), Μπαλογιάννης, Μαγκούτας(65’ Γκαραβέλης).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Πλιάγκας, Χατζηλιάδης(74’ Βίλλης), Κοττάκος, Ιλιάζι, Τσινούδης, Βενέτης, Αμαρλαριώτης, Σαλγκάμης(35’ Παναγιώτου λ.τ.), Τάσιος(74’ Σκαπέρδας), Φούντας.

Διαιτητής: Μαστοροδήμος Βοηθοί: Καραμπούλας, Καρακώστας.