Βαθμολογία

Σαν Αστραπή…

Με σκορ 3-1 επιβλήθηκε η Αστραπή Νέας Πολιτείας, του Δαμασιακού, το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας και πλέον βρίσκεται αυτήν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ, ξεπερνώντας την ομάδα του Δαμασίου κατά έναν βαθμό.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν με πολύ καλή αμυντική λειτουργία να περιορίσουν αρκετά τους επιθετικούς του Δαμασιακού. Η Νέα Πολιτεία, είχε μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 36ο λεπτό, όταν ο Δήμος ανάγκασε με ωραίο σουτ από πλάγια αριστερά τον Μαστοροδήμο να μαζέψει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Τελικά, δύο λεπτά αργότερα, οι «πορτοκαλί» άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Δήμος έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Καλτσά στην περιοχή και αυτός με σουτ τελείωσε την προσπάθεια του, κάνοντας το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα μόλις στο 48ο λεπτό, η Νέα Πολιτεία διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Αρσένης τροφοδότησε τον Αποστόλου και αυτός από πλάγια αριστερά, με ωραίο διαγώνιο σουτ, έγραψε το 2-0, εδραιώνοντας έτσι την νίκη για την ομάδα του.

Στο 60’ ο Δαμασιακός θα μπορούσε να πετύχει γκολ, όμως το σουτ του Λόλα, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, στην συνέχεια πήρε περίεργη τροχιά, χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο 68’ η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη, πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν ο Αρσένης εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Αποστόλου πετάχτηκε με κεφαλιά στη περιοχή και έγραψε το 3-0.

Δέκα λεπτά πριν την λήξη της συνάντησης ο Λόλας έκανε μια κούρσα από αριστερά περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Τελικά, ο ίδιος παίκτης στο 89’ κατάφερε να μειώσει για την ομάδα του σε 3-1, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Τέλος, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κολλάτος, που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι βγήκε τετ α τετ με τον Μαστοροδήμο, αλλά ο τερματοφύλακας του Δαμασιακού απέκρουσε με τα πόδια.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Γκάτας, Γαρουφαλιάς, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Παπαμάνος, Δήμος, Καλτσάς(78’ Βαβίτσας), Μπατζέλας(88’ Αλεξανδρής), Κολιοφούτης, Αρσένης(90’+2’ Κολλάτος), Αποστόλου.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης Αλ., Καλέσης Αχ.(72’ Νάκας), Πρατσίλας, Λούτσος(46’ Λέτσιος Γ.), Τσιάλτας, Μουσιάρης, Μπακαΐμης, Μπουκουβάλας, Λόλας, Μπουνές.

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Γκάγκας, Γκαρέλης.