Βαθμολογία

Εθνική U-18: Ελλάδα-Αγ. Πετρούπολη 2-1

Με σκορ 2-1 επικράτησε η Εθνική κάτω των 18 του τοπικού σωματείου της Αγίας Πετρούπολης, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά Valentin Granatkin που διεξάγεται στη Ρωσία. Με τη νέα της αυτή νίκη, η Ελλάδα θα διεκδικήσει την 5η θέση (σε σύνολο 16 ομάδων) την Κυριακή 12/1 και ώρα 12:15 με αντίπαλο το Ιράν.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό του αγώνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στη νίκη χάρη στα γκολ των Κουλούρη (23΄) και Νιούμαν (79΄). Η Εθνική είχε σπουδαίες ευκαιρίες να διευρύνει το υπέρ της σκορ, με σημαντικότερη το δοκάρι του Κτιστόπουλου στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Ελλάδα: Ηλιάδης, Τούφας, Οικονόμου, Γιαλαμίδης, Τζανουλίνος, Κουλούρης, Νιούμαν, Πιαστόπουλος (75΄ Βασαΐτης), Δεληγιαννίδης (86΄ Μαργαρίτης),  Κτιστόπουλος (46΄ Τσολακίδης), Καναβέτας (70΄ Φασίδης).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, χωρίς να στέκομαι στο αποτέλεσμα, από τη συνολική απόδοση των παιδιών. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το χαρακτήρα που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και πάλι σήμερα κατάφεραν  να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Σημασία έχει ότι ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις κάθε αγώνα και είναι σταθερά ανώτεροι σε επίπεδο αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας».