Βαθμολογία

Βροχή από γκολ στο Στόμιο

Με τελικό σκορ 4-5, τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Ομολίου και τον Άγιο Θωμά, με την ομάδα της Λάρισας, να καταφέρνει τελικά να πάρει την νίκη, απέναντι στον Ηρακλή, που αν και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κατάφερε να δυσκολέψει τον αντίπαλο του.

Μπορεί η ομάδα του Ομολίου να αγωνίζεται στο γήπεδο του Στομίου, λόγω τιμωρίας της έδρας της, ωστόσο αυτό δεν την απέτρεψε από το να ανοίξει το σκορ, αιφνιδιάζοντας τους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Κυριάκου. Ο Σινάνι, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ηρακλή, κάνοντας το 1-0 στο 10ο μόλις λεπτό του αγώνα.

Ο Άγιος Θωμάς, απάντησε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Καραούλα να κάνει το 1-1, ενώ στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν φόρα και πέτυχαν άλλα δύο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Τσίμουλας έκανε το 1-2 στο 30’ για να κάνει το 1-3 ο Καραγεωργίου λίγα λεπτά αργότερα.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν έδειχναν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν κι έτσι ο Σινάνι χρήστηκε και πάλι σκόρερ στο 40’ μειώνοντας σε 2-3, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος και ειδικότερα στο 75’ ο Τσίρκας έκανε το 2-4, για να μειώσει εκ νέου το Ομόλιο σε 3-4, αυτήν την φορά με τον Χαϊρουλίν, στο 80ο λεπτό.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Δημήτρη Ριζάκη, που έκανε το 4-4, ωστόσο ο Άγιος Θωμάς κατάφερε να πετύχει και πέμπτο γκολ και να φύγει με το τρίποντο της νίκης. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής Ομολίου, από το 57ο λεπτό αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Χρήστος Ριζάκης, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ηρακλής Ομολίου(Αντώνης Πρεμέτης): Φωτίου(46’ Κοκκινάς λ.τ.), Τσαγκαλίας, Καραμπέκος, Ριζάκης Δ., Νικολάου Αλ.(46’ Ριζάκης Χρ.), Ευαγγελούλης, Μητσιούλης, Σινάνι, Ταπατάς, Χαϊρουλίν, Μάκος.

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Παπαρδέλας, Τσιάρας, Τσίρκας, Αβραμούλης, Καραγιάννης, Αθανασάρας, Μακρής, Καραγεωργίου, Τσίμουλας, Καραούλας(85’ Ρομοσός), Συρούκης(5’ Κασιδιάρης λ.τ.).