Βαθμολογία

Πέρασε κι από την Υπέρεια ο Μυραϊκός

Νίκη με σκορ 2-4 κατάφερε να πάρει ο Μυραϊκός Μύρων, που επικράτησε μέσα στην Υπέρεια της τοπικής Δόξας και συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους πρωτοπόρους του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ.

Αν και οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό με ένα πολύ όμορφο σουτ του Γιάννη Κλιάφα έξω από την περιοχή, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν να προηγούνται στο ημίχρονο με σκορ 1-3.

Συγκεκριμένα, στο 11’ ο Ιορδανίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος και όντας εύστοχος από την άσπρη βούλα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα του. Στο 30ο λεπτό, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 1-2 για τον Μυραϊκό, ενώ λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο, ο Παναγούλης έκανε το 1-3.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφερα να μειώσουν σε 2-3 με τον Αποστόλη Παπαδόπουλο, που με κεφαλιά έβαλε και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα, λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης με τον Βλάνδο, που διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Δόξα Υπέρειας(Αποστόλης Κλιάφας): Παπαδόπουλος Αντ., Παπαδόπουλος Απ., Ευθυμιάδης Β., Ευθυμιάδης Μ., Λαδής Χρ., Κερμελίδης, Τσιούρης Κ., Κλιάφας Ι., Γκατζόγιας, Γούναρης, Σαγιαμίτ(60’ Τσιούρης Ν.)

Μυραϊκός Μύρων(Θανάσης Κατσιανούλης): Σταυροθεόδωρος, Βλάνδος, Παπαγιαννόπουλος, Μαμάκος, Μπλιάτσος, Πουλαράκης, Μπαντούλης, Ασημακόπουλος, Χασιώτης(80’ Αετόπουλος), Ιορδανίδης, Παναγούλης